Peace&Love

Imorgon (eller idag eftersom klockan helt plötsligt gick jättefort och är efter midnatt) åker vi till Borlänge. Har precis packat klart och insett att jag har för mycket med mig som vanligt... Typiskt, får fixa till det sista och gallra ur helt enkelt. Ska försöka ta några bilder under dagarna och självklart lyssna på så mycket musik som det bara går. Nu kör vi PEACE&LOVE.    

Det närmar sig

PEACE&LOVE närmar sig och imorgon drar vi. Jag är verkligen så häääääääääääääär taggad. Jag, Emma och Hilja åker iväg och det kommer bli hur bra som helst vare sig det regnar eller inte med alla otroligt bra artister som kommer. Jag har nästan på riktigt studsat upp och ner varje dag bara för att man blir lika glad varje gång man ser vilka artister som kommer. Slutligen häromdagen släppte P&L Mumford and Sons och då var drömen redan uppfylld innna de släppte dem, fattar ni då hur bra artister det är som kommer! Så imorgon åker vi till Borlänge. Så nu är det packning som gäller hela dagen, men det känns bara kul just nu. 

Emma 17 år

Världens bästa Emma blev igår 17 år, GRATTIS. Du äger och är bra på alla sätt och vis. Sen dagis har vi varit vänner och det är jag mer än tacksam över och jag lovar att du kommer behöva dras med mig vare sig du vill eller inte hela livet ut. Du är så himla bra helt enkelt!

Midsommar

En lyckad kväll som bestod av fina vänner, kubb, spel, promenad, prat, ätande av hur mycket goda saker som helst. Man väger nog några kilo mer nu, men det var det värt, helt klart! Kvällen kunde inte blivit bättre med andra ord + att tjejerna på bilden är hur bra som helst.  

Bra dagar

Det börjar kännas mer och mer som sommarlov vilket är underbart, dock är det fortfarande lite svårt att förstå. Idag var iallafall värdet fint trots lite blåst vilket gör sommarkänslorna bättre och umgås man med bra människor under dagarana känns livet väldigt bra måste jag säga. Igår firade vi en tidig midsommarafton hemma hos Hilja och kvällen blev så mysig vilket gjorde att man fick ännu mer sommarkänslor. Tyvärr har jag glömt kameran de senaste daganrna, men bilderna från mobilen duger bra de med.

Student

En lång dag som började tidigt på morgonen eller framför allt en dag av Lycka för alla som tog studenten, men det var nog många blandade känslor skulle jag tro. Om två år är det min tur, herre gud alltså. Tiden går lite för snabbt ibland. Jag har alltid tänkt att jag och min storebror ska gå på skolan samtidigt även om han är äldre än mig men att vi båda alltid ska ha lov samtidigt och plugg samtidigt och allt som hör till, men helt plötsligt har du tagit studenten och jag kan inte riktigt fatta det. Men vare sig vi går samtidigt i skolan eller inte så är du är världens bästa storebror och du äger.

Karolina

Världens finaste karolina på hennes bal för niorna i år. Det känns så konstigt att det redan har gått ett år sedan det var jag som stod där med min gamla klass i mariebergskogen där balen håller till. Men som sagt i år var det henns tur och jag tycker att bilderna visar hur fin du var (alltid är) den kvällen. Du var så otroligt vacker + att du är så otroligt bra my dear friend.
Världens finaste karolina på hennes bal för niorna i år. Det känns så konstigt att det redan har gått ett år sedan det var jag som stod där med min gamla klass i mariebergskogen där balen håller till. Men som sagt i år var det henns tur och jag tycker att bilderna visar hur fin du var (alltid är) den kvällen. Du var så otroligt vacker + att du är så otroligt bra my dear friend.

Söndag

Idag är det den första söndagen (på jag vet inte hur länge) som jag slipper att tänka på skolan. Det känns ganska så underbart att kunna göra precis vad man vill. Men idag är en söndag som är till för att ta det lite lungt efter denna vecka som har inneburit både det ena och det andra med bal, student, skolavslutning, en jättebra kväll med underbara tjejer och sommarfest för Williams flickvän med familjen. Allt har varit så lyckat och fint. Jag funderar på att sätta på en bra film och tänka att jag inte behöver att plugga om och om igen. Jag tänkte också lägga upp lite bilder från studenten här senare. Bilderna som jag la upp nu är ifrån en jättemysig kväll med himla bra tjejer Hilja, Agnes och Felicia.

Sommarlov

Det är sant, dagen är här då jag har fått sommarlov. Hela tio veckor framför mig att göra precis vad jag vill utan att behöva tänka på en massa saker. Sommarlovet invigs med underbara tjejer denna kväll vilket kommer bli hur bra som helst, till och med solen har kommit fram nu men jag hoppas bara den håller i sig hela kvällen. Här är en bild av alla tusen som togs igår, tänkter lägga upp fler någon dag här. Det belv en himla fin student och det känns så konstigt att det bara är två år kvar tills det är man själv som springer ut genom skolans dörrar och tar studenten. Men nu kör vi SOMMARLOV tycker jag!

En bal på slottet


Nja en bal på slottet kanske inte riktigt stämmer, men en bal på CCC stämmer bättre. Min storebror tar nämligen Studenten imorgon och igår var det bal på CCC. Det var verkligen många fina studenter, alla var så vackra och alla tjejer bar underbara och fina klänningar. Det blev många foton kan jag lova. Man ville ju inte sluta, alla var så fina.

Tack

Det är denna otroligt fina tjej på bilden brevid mig som har hjälpt mig så att jag överhuvudtaget kan sitta här och skriva med alla dessa stilmallar, kodmallar och allt vad det nu heter som finns. Du är så bra Hilja och det är en himla tur att jag har dig!

Ett steg och en början


Hej mina vänner (troligen mina vänner eftersom jag kommer att springa till er i full fart och säga att jag nu har gjort ett inlägg här). Precis som rubriken lyder är detta ett steg och en början på något nytt eller en blogg rättare sagt. Jag sitter och skriver mitt allra första inlägg vilket känns konstigt. Jag trodde aldrig att jag skulle skaffa en blogg, men tydligen blir inte alltid saker som man själv har tänkt sig. Sommaren närmar sig med stora steg. Om fem dagar har jag sommarlov vilket känns för bra för att vara sant. Men nu kommer en vecka fylld av olika firanden. Men för att återgå till varför jag har börjat blogga är en liten historia för sig. I februari detta år fick jag reda på att jag ska gå på Svenska Skolan i London nästa år vilket känns otroligt overkligt när jag sitter här hemma i Karlstad. Men för att kunna dokumentera mitt år på ett bra sätt, kändes alternativet att skaffa blogg väldigt bra och nu har jag hela sommaren på mig att lära mig allt vad det nu innebär att ha en blogg. Men innan London kommer sommaren och jag har lovat mig själv att ta vara på varenda liten sekund och nu är jag igång här och kikar nog in snart igen. Insåg också vilken himla lång text det blev nu, jag är nog inte så bra på det här med att blogga ändå, men som sagt jag ska lära mig och vi ses snart igen hoppas jag.

RSS 2.0