Ge oss vår nu!?

Det är kallt i London och jag vill ha vår. Så snälla vädergudarna gör London till ett vårigt London nu. 

Lov

Under de senaste dagarna har jag haft en middagsdejt med Stina och Linnéa där det blev pub/drink kväll efteråt, suchi till lunch med härliga tjejer, bruch med Mina och Sally, plugg och nu ska jag ligga i min säng precis som jag har längtat efter. Imorgon kommer världens mest efterlängtade syster hit. Planerna för helgen är framförallt att umgås och göra precis vad vi känner för.  

afternoon tea


En helg i London

Helgen som varit kommer jag leva på länge. Ellen och Sara var här och det har varit underbart. Vi har shoppat som aldrig förr, pratat, gått i Brick Lane, gått på riktig afternoon tea, ätit på Vapiano, fikat på Joe and the Juice, ätit på Hard Rock Cafe och mycket mer. Vi smugglade även in mig på deras hotell för en natt. Jag saknar dem redan och önskar att de kunde flyga tillbaka nu.   

If You Could See Me Now

I lördags kom jag och Mina till O2 för att ställa oss i kön med Anna och Ebba som var så himla snälla och hade redan stått länge i kön (tack tjejer). Vi kom med mat och filtar då det var väldigt kallt. Sedan blev det väntan, väntan och väntan. Med det gick snabbt när jag tänker tillbaka. Men under denna väntan blev det prat, ätande, skratt och ännu mera ätande. Jag hade inte förväntat mig så mycket av konserten mer än att jag alltid velat se The Script. Men vi kom in och hamnade nästan allra längst fram. Jag har lyssnat på The Scripts låtar sedan jag gick i högstadiet och plötsligt stog jag där tillsammans med Anna, Mina och Ebba. Från första sekunden förstod jag att detta skulle bli bra. Det var lycka genom hela konsterten och jag har aldrig sett ett bättre liveband förut. Man ville skratta, gråta och le samtidigt. Magiskt med andra ord. Jag kommer att leva på detta väldigt, väldigt länge. Känslan som fanns i kroppen under denna konstert går inte att beskriva. Livet är bara så jävla bra ibland.        

For the first time

För att sammanfatta kort så har lovet börjat. Det är så otroligt skönt att få vakna upp vetandes att jag inte behöver gå till skolan på två veckor. Jag har kramat om mina fina tjejer Ellen och Sara och imorgon har vi en massa planer. Är så underbart att ha dem här. Nu sitter jag i min säng och ska snart sova efter att ha varit med om den mest magiska kväll i hela mitt liv då musiken fortfarande spelas i mina öron, The Script. Berättar mer om allt senare i Veckan. Godnatt från London.  

Alla dessa bilder

Alla dessa bilder man tar som man bara kan skratta åt men som samtidgt är så underbara...

Snart lov...

Imorgon är det Fredag och jag ska klara av ett matteprov innan dess. Men efter skolans slut imorgon får jag krama om världens bästa Ellen och Sara. Det ska bli så kul och så underbart. Jag ser fram emot två veckors lov nu och det hade inte kunnat komma lämpligare. Nu ska jag bara ta mig egenom en torsdag och en fredag för snart är det lov och jag får träffa Ellen och Sara. Puss   

The man who can't be moved


Vi kommer alltid ha Paris


Skratt & Ett Eiffeltorn


Show Me The light

En vecka kvar sedan är två veckors lov här. Då ska världens bästa Ellen och Sara komma hit, jag ska gå på The Script, sedan får jag besök av världens bästa Storasyster och världens bästa Emma och Nora. Sverige besök med andra ord. Först ska jag ta mig igenom två prov och en liten inlämning. Måste bara säga att jag älskar London. Jag vet inte om det var för att jag var väldigt övertrött igår, men så fort vi klivit av tåget kände jag mig hemma igen. Ville krama om varje liten London sak jag såg. För det första vet jag nu med säkerhet att detta är och förblir mitt andra hem och för det andra vill jag aldrig flytta härifrån heller för den delen.   

"Paris is always a good idea"

Efter att ha bytt ut Big Ben mot Effieltornet, Engelskan mot franskan och Baguetter istället för rostmackor är jag nu hemma efter en helg i Paris med en fin franskagrupp. Det var längesedan jag har skrattat så här mycket, gått så mycket och ätit så mycket. Det har varit fina dagar med både sol, regn, blåst och hagel. Jag har också hunnit ätit världens godaste croissant, lite shopping i butiker och ätit macarons från Ladurée. Kort och gott var denna helg precis så som jag ville att den skulle bli och som rubriken lyder så är "Paris is always a good idea" och under tiden i Paris har 832 bilder tagits så nu vet ni vilka bilder som kommer att dominera ett tag framöver. Au revoir.      

Bonjour - Paris

Idag kl 18:00 går tåget till Paris, så för ett tag säger jag hejdå till London och säger Hej till Paris. Där ska vi gå runt, besöka tusen ställen, äta god mat och tusen Croissanter. Jag har längtat efter denna helg ett bra tag nu, och plötlisgt är dagen här. Vi hörs när jag kommer hem efter söndagen. Au revoir.

house of parliament

I onsdags förra veckan var min klass och många andra från SSL på House of Parliament. Det är så skönt att få ett avbrott från skolan ibland. Men innan vi gick dit hann jag också gå till National portrait gallery med Julia, Ebba och Hedda. Men i varje fall så hade jag verkligen sett fram emot att gå till house of parliament och jag tyckte det var väldigt kul att vara där. För att göra en jämförelse var det som att vara på Riksdagen i Sverige fast lite bättre, lite coolare, kändes mycket mer på riktigt och framförallt Engelskt.   

Det är kallt i London...

Det här med att bo i London/England har tusen fördelar. Men det finns en sak som jag tror att jag och hela min klass känner av + alla andra, det är kylan. Imorse kom jag till Skolan och alla fryser och springer till elementen. Vist ni i Sverige kanske har 10 minusgrader medan vi har 1 minus. Då anser ni att ni har det kallt. Men jag ska nu berätta att i detta land har dom råkat glömma detta med isolering, det sipprar luft genom alla fönstren vilket leder till kyla. Ja det blir kallt ändå även om vi bara har 1 minus, väldigt kallt med andra ord. Det är också en annan kyla som finns här än i Sverige. Min kompis Mina vaknade till 1 minus i sitt rum idag, fattar ni hur det är att gå upp då. Jag minns att mitt rum var kallt precis efter julovet och det var det värsta jag varit med om. Så när jag menar att det är kallt här, är det både kallt inomhus och utomhus.   

Lördagen

På Lördagskvällen så bestämde jag mig för att dra mig mot Norra London till min kusin som har fyllt år och jag fick med mig Stina. Där gick vi till en jättemysig pub där vi båda sa: Vi tar en ”tidig kväll”. Men efter några timmar kom spontaniteten fram och vi följde med vidare till bar och sedan hem till kusinen för yttligare efterfest innan vi insåg att det var dags att dra oss hem mitt i natten, nästan morgon kanske man borde tilläggas. Vi sprang runt ensamma på Piccadilly i blåsten, nästan helt ensamma och jag kunde inte sluta skratta. Spontanitet kan vara bland det bästa som finns.        


Fredagen

För att återgå till min sömlösa helg, så var fredagen otroligt bra. Jag och Julia möttes och åkte in till Centrala London föra att möta upp Linnéa och hennes syster Louise. Vi gick till en pub och sen vidare till Maddox, där en kväll aldrig kan bli dålig. VI hamnade sedan hemma hos mig, där vi skrattade ända tills jag och Julia somnade. På lördagen gick jag och Julia upp och drog oss mot Westfield, för att äta hamburgare (bästa jag ätit på länge) tillsammans med Stina, Mina, Nina och Ebba trots verk i både kropp och fötter.

Ingen sömn alls...

 
Idag är jag typ död. Men helgen har varit så jäkla bra med en grym kväll på bästa Maddox och födelsedagsfirande av kusinen i Norra London vilket  resulterade i bara några få timmar av sömn denna helg. Nu ska jag plugga vare sig jag vill elle inte. Jag vill heslt sova men det får jag göra sen haha.   

Lover Of The Light

Der regnar i London idag, tyvärr. Men jag vill ha värme och sol just nu. Men jag får vara glad för att jag kunde sitta i t-shirt häromdagen. Men just nu sitter jag och kollar igenom bilder från sommaren. Dessa kan vara några utav mina favoritbilder på världens finaste tjej. Saknar dig.  

Snart är det Fredag

Jag sitter just nu och pluggar i Skolan har ca 4 1/2 timmes hål till svenskan börjar, därför sitter jag och lyssnar på musik och gör allt annat än det jag borde göra.. plugga. Men snart ska jag sätta igång. Imorgon är det Fredag och jag är ensam hemma då värdisarna är borta (!).  

Att åka buss..

..är inte alltid det enklaste, men man överlever ju alltid som tur är. (Stina la ut denna på sin blogg och den är ju så klockren så jag skrattar varje gång och precis som Stina sa: Har ni någonsin undrat över hur det är att åka buss i London, så har ni svaret här)

Våren

Detta kan nog vara bland de allra sämsta videoasarna i världen. Ganska tråkig och början ger ingen rättvisa av hur det egentligen ser ut vid vattnet. Men jag tror denna film mest är för mig själv.. För jag vet att jag kommer att sakna varenda liten sekund av denna video en dag och just därför lägger jag upp den.


Den femte Mars

 

Vår?

Fågelkvitter, sol, lukten av vår och lite värme gjorde denna, annars väldigt långa, tisdag i London väldigt underbar, vi kunde till och med sitta på gräsmattan i skolan och ta en första glass vid vattnet. 

Som ni redan vet...

...så såg vi Justin Bieber i fredags klockan två på natten av rena slumpen. Vi befann oss mittemot Cirque du Soir där det rycktades om att han skulle fira sin födelsedag. Vi tänkte att det skulle vara omöjligt att sen han. så vi tänkte inte direkt mer på det. Men när vi skulle ta oss hem märker i hur vakterna börjar gå upp för gatan och vi ser att en bil kommer. Det går ut några killar och sedan på några sekunder befinner sig plötsligt Justin Bieber framför våra ögon. Vi var ca två meter ifrån han + alla Vakter och Paparazzi. Vi får inte heller glömma de  antal tejer som sjöng för han pga födelsedagen som hade suttit där x antal timmar för att få se sin största idol haha. Ibland önska jag att man kunde tacka turen och slumpen för just en sådan grej som detta och framförallt tacka att man faktiskt får bo i London, där allt, tro det eller ej är möjligt. (Maria står för bilderna).

Tre från fredagen

Alla tre bilderna kommer fårn Maria 

White sky

1. Träning i torsdags 2. Justin Bieber 3. Svenskt lösgodig (lycka) 4. En glad jag 5. Finisar 6. Paparazzi 7. Brunch 8. Brunch/frukt 9. Bästa Anna & Linnéa  

weekends

Detta kan har varit en av de bättre helgerna på länge. Det inte inte direkt som att dåliga helger existrerar i London, men denna har varit så bra. Jag har hunnit träffa Sverige vännerna Hilja och Sofia och det var så kul att ha dem här, en minst sagt lyckad kväll med god mat, drinkar + att Justin Bieber dyker upp på mitt i natten på Londons Gator. Jag har ätit världens bästa brunch med Sally, Linnéa, Stina och Maria och shoppat vilket reslulterade med värk i fötterna. Gårdagens kväll spenderades på Whisky Mist där bästa tjejerna, norskar och dans gjorde kvällen. För att veta att en kväll har varit bra skriker man att fötterna gör ont och det gjorde vi. Det är  precis så det ska vara. Sedan somnade jag och bästa Linnéa hemma hos henne. Livet med andra ord.   

RSS 2.0