Ella 18 år

Våran allra underbaraste Ella har fyllt 18 och firades med en fin middag i fredags. Veckorna är fyllda med allt och lite till just nu. 

En helg

En helg med firande av Alicia som blev 19 år och det innebar god mat och en utgång som blev väldigt lyckad. Jag har pluggat med sara och det var givet att beställa Kebab till lunch igår. På kvällen beställde jag Sushi och idag efter att ha tränat på sats köpte jag med mig sallad hem. Man kan aldrig få för mycket mat. Jag hann även umgås med min syster en sväng, och nu väntar högen av plugg. Igår somnade jag 22:00 och det har aldrig varit så skönt att få sova ut. Ovan har ni ett gäng bilder från de senaste dagarna. 

Så mycket kärlek

         
             Dessa tjejer betyder något oerhört mycket och är så otroligt värdefulla. 

Sam Smith - Money on my mind

 
Kan inte få nog av denna låt ovan och resten av Sam Smiths musik. Jag spelar låtarna om och om igen men tröttnar aldrig. Klicka på bilden för att komma till fler låtar av honom. 

Hockey

 
Denna bild är tagen utav bästa Paula och hennes blogg hittar ni här. I tisdags gick jag och dessa brudar på Hockey och matchen var riktigt kul att kolla på. Det var något i denna bild som fick mig att blir väldigt glad så därför var jag bara tvungen att lägga upp den. 

En fin kväll


Nya hörlurar att spela musik i


Bars - enkelt mellanmål

Tänkte ge ett tips på något jag tycker är väldigt bra att ha med sig i vardagen. Om man vill snabbt ha ett mellanmål är det väldigt enkelt att göra sig egna bars och receptet är följande: 
 
Mixa alla ingredienser i matberedare till en kladdig massa. Forma massan till en fyrkant på plåt med bakplåtspapper. Dela kakan. Baka i ugnen 15 minuter. Bryt isär kakorna när de svalnat något.
175 grader i ugnen i 15 minuter. (kom ihåg att man kan blanda i vad man vill iprincip, som torkade persikor, fikon etc) 
 
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl pumpakärnor
  • 2 dl müsli eller havregryn
  • 2 dl russin
  • 2 ägg, endast vitorna

Vardagen

När vardagen är här är det otroligt svårt att hinna ta bilder, vilket jag älskar att göra. Men på något sätt ska jag få det att funka ändå. 

100 dagar

Om 100 dagar är det dags att springa ut med den vita mössan på huvudet och det känns overkligt just nu. 

Måndag


Sälen

Sälen med ett gäng sköna brudar gjorde mitt lov otroligt bra. 

Ett försök

Det känns som om bloggen står still ofta vilket jag tycker är så tråkigt, men ska försöka skärpa mig och försöka göra inlägg oftare!

RSS 2.0