Speed Of sound

Här är lite bilder från mobilen de senaste dagnarna. 

Babel

Lyssna på Mumford & Sons nya album Babel, ni kommer inte ångra er då denna musik spelas dagligen i mina öron och de är grymma på alla sätt och vis. 
 
 
 

Good Life

Allt är himlans bra här borta i London, dock börjar det bli kallare ute och skolan börjar ta över mer och mer. Men det står jag ut med, speciellt om man sitter på ett fik med fina tejer och pluggar. Det gör det hela lite enklare. Så min söndag har spenderats med plugg på (favorit fiket) Costa tillsammans med Maria, Ebba och Anna för att vi alla har debatt på tisdag. Kvällen kommer fortsätta med plugg, men helgen har bestått av mer än bara plugg.
 
I fredags kväll åkte vi in till centrala london efter att vi varit hemma hos Ebba där vi käkade pizza och gjorde oss irodning. Vi befann oss sedan hela kvällen på Maddox och kvällen blev hur bra som helst på alla sätt och vis. Jag sov sedan över hos bästa Linnéa som var så snäll och lät mig sova hos henne och vi lyckades sova ända till halv två (!!!) Vi åkte sedan in till richmond igår lördag och vi åt mat för nästan fyra perosner var. Men gott var det och vi gick sedan runt tillsammans med Stina en stund på stan.
 
Jag kom nu på att jag har varit här i London i mer än en månad och tiden har gått så otroligt fort, samtidigt som det känns som om det var väldigt länge sendan jag satte min fot i mitt nya hem här i London. Men dagarna går snabbt och jag trivs otroligt bra. Det finns inte mycket att klaga på som jag kan komma på, förutom att jag skulle vilja  ha mer tid på dagarna då jag slutar skolan så sent och att jag saknar er där hemma såklart, ni är saknade varje dag. Jag har inte heller  hunnit skriva om i onsdags då hela skolan var på olika studiebesök och jag åkte då tillsammans med min British culture and history class till Westminister Abbey. Väldigt fint och det var extra kul att vara där eftersom det var där prins William och Kate gifte sig + att jag stod på Isaac Newtons och en massa andra kändas gravar. Det är inte varje dag man gör det. och ganska kul när det är under skoltid också. Här kommer lite bilder från det studiebesöket
 
BIG HUG FROM LONDON
 
 
  

White & Black


One day of happiness

En dag av Sol, picknick i Hyde Park, turistande vid big ben och åkande av cykeltaxi... och då var det dunkande musik samtidigt som vi åkte, då vår taxi var som en liten disco cykel (!) tror aldrig jag har skrattat så mycket samtidigt som det var så pinsamt och kul på samma gång. Vi han även med piccadilly circus, lite shopping på H&M för att vara lite extra svenska och även ett besök på godisaffären m&m. Kvällen avslutades i Barnes med Pub och ja denna dag blev en dag av lycka på alla sätt och vis.  

Hello Sunday

Regnet öser ner utanför mitt fönster just i denna sekund, men det gör ingenting en dag som denna för jag ska nu ta tag i plugg. Igår var en väldigt fin och otroligt bra dag på alla sätt och vis med underbara Tejer! Jag kommer lägga upp bilder senare från dagen då jag tog ett foto varje sekund, nästan. Nu ska jag gå ner till köket och göra mig frukost. Puss


När dagarna går för fort fram

Hallå. Jag vet att jag har uppdaterat väldigt dåligt. Men tiden räcker inte riktigt till. Men livet flyter på här och allt är väldigt bra. Var precis med om det första regnet och istället för att sura över det så blev jag väldigt glad för att få uppleva lite engelskt regn. Skoldagarna här är väldigt långa då jag kommer hem runt 6 varje dag och det är därför jag inte hinner göra mycket annat än att äta och plugga när jag kommer hem, knappt att jag hinner det då jag nästan varje kväll somnar ifrån allt jag gör haha. Men allt är fint och ikväll är det fredagsmys som gäller vilket känns väldigt skönt. Idag fick jag också mitt Oystercard så att jag kan åka gratis buss vilket känns väldigt skönt det också. Helgen ska spenderas som turist med fina tjejer vid Hyde Park och det blir nog himla bra. Även en del plugg måste hinnas med vare sig man vill eller inte. Jag har också fått in lite vanor nu haha så jag tänkte skiva en liten lista på hur dagarna här ser ut:
 
* Går upp och äter mina kära flingor, rostat bröd och juice.
* Tar min promenad till skolan och tittar på alla gulliga barn i deras söta skoluniformer.
* Kommer fram till skolan och där har jag mina lektioner.
* Under dagen blir det ofta så att man sitter i vårat bibliotek och tar sig något från vårat kära Starbucks (vilket kommer bli en dum vana under detta år precis som allt annat man gärna går och köper haha).
* Lunchen börjar nu bli mat som man värmer i en mikro nere i vårat common room, där det finns TV, B&J (!!!!) och andra goda saker, biljard och pingis mm.
* fortsätter dagen och slutar runt fem.
* Tar en promenad in till richmond och sedan hem om man inte tar en fika på vårat kära Costa (Be proud Ebba) eller en frozen yoghurt (vilket är farligt gott och jag fattar nu vad du menar med det Matilda!!).
* Väl hemma är det plugg och mat som gäller.
* Time for bed.
 
Saknar er alla därhemma och hoppas ni har det himla bra. HUG FROM LONDON.

Söndagar...




















Söndagar har alltid varit de dagar som är tråkigast för mig i veckan men här i London blir ingen dag tråkig. Idag var det Kingston som var dagens lilla tur med Linnéa, Stina och Anna. Det behövs inte mycket för att en söndag ska bli en bra dag. Nu är det lite plugg som gäller innan en ny vecka drar igång igen. Det är läskigt hur tiden går så otroligt snabbt. Men Varje dag här blir något nytt och jag gillar det. Igår var det inspark och det var vädligt roligt men också galet på många sätt med skratt och panik under timmarna det varade. Kvällen spenderades i Barens på pub med fina tjejer. En lyckad helg helt enkelt.

Inspark

Igår var det fredag och denna dag spenderades i skolan, på primark och middag och bio i Kingston med fina tjejer. Så nu har jag varit på bio, kan dock erkänna att valet av bio inte blev det bästa haha men det var himla mysigt ändå. En himla bra fredag med andra ord. Idag är det nämligen andra planer då det är inspark för oss i skolan som treorna fixar. Vi får se vad som händer, för jag har ingen aning haha. Hoppas ni får en fin lördag. Puss


Fika

Har precis skypat med två saknade brudar som befinner sig i Madrid. Det var så kul att höra om allt där borta. Just nu ska jag ta tag i mitt lilla plugg som väntar. Men skolan gick bra och efter det skulle jag, Linnea och Stina ta en kort, snål och inte onyttiga fika men det blev helt tvärt om. Men vi är här nu och man ska faktiskt njuta av varenda sekund som går. Men det finns ett problem.. Vart man än går stöter man på onyttigheter och det suger haha. Till lunch köper jag ofta en så kallad Meal-deal där man får typ en sallad, dricka och chips/cholklad för bara 3 pund och vad ska man göra då med chipsen och chokladen? Detta är lika jobbigt varje dag haha. Men jag får komma på något smart så att jag kan skippa det mesta av dessa onyttiga helt enkelt för det har blivit mycket på dessa två veckor haha men det är trots allt bara början av året som tur är.. Puss


Lunch

Ska snart börja min sista lektion för dagen. Jag har precis varit nere i Richmond en sväng på våran långa håltimma och ätit lunch på Pret a manger. Solen lyser och allt är bra. Puss


Dear monday





Har precis sagt hej till min kära mamma och pappa på Skype! Känns konstigt att de sitter där hemma när jag är här. Men det är nog så det känns. Idag var det skola och den gick snabbt trots att jag hade många lektioner. Jag var en sväng i Richmond och sedan har jag varit här hemma. Imorgon har jag lite sovmorgon, vilket ska bli skönt! Så nu ska jag läsa någon läxa och sedan sätta på någon serie om jag inte sommar ifrån den som jag brukar göra, man är så trött men detta var faktiskt fösta dagen som jag inte var trött i skolan, jag kanske nu börjar inse att jag faktiskt är här. Det finns vissa saker här i London under vardagen som jag tycker så mycket om, några av sakerna är: Alla små söta barn i sina skoluniformer överallt och att alla är otroligt trevliga vart man än går! HUG FROM LONDON!

Bbq and friends















Trädgård

Sitter i min lilla trädgård och pluggar, fick precis lite te av min värdmamma så det är bara att fortsätta plugga! Åt jätte god lunch förut (wraps) här hemma och detta fick alltså bli en Hemma dag då jag skippade Kingston för allt plugg måste göras (måste också säga att jag har en väldigt bra plugg miljö + att det är otroligt fint väder ute). Så till kingston åker jag troligen till på tisdag istället och jag kände att det kunde få vara skönt att sova ut lite idag också! Helgen har varit himla bra och jag tog faktiskt lite bilder igår som jag lovar att jag ska lägga ut snart!





Helg









Sitter i mitt rum och äter vindruvor just nu. Jag är ganska så trött i huvudet. Det känns som om jag är trött hela tiden men det är nog så det är i början och därför känns det ganska så skönt med helg. Denna helg ser ut att bli ganska fullspäckad med skönt häng ikväll, imorgon blir det BBQ och bra häng hos Ebba på kvällen. Söndag ska jag troligen tillbringa i Kingston och även med plugg. Känns som om jag har tusen läxor tills på måndag. Men allt går bara man vill. Vädret är så otroligt fint och som det ser ut nu ska det bli väldigt fint till helgen. Londons väder kan ska man inte klaga på nu! Här kommer lite bilder från en liten del av huset som jag tog idag. Puss.

Plugg

Har precis avslutat min franska lektion och har nu tre timmars hål. Kanske lite jobbigt men dock ger detta tid att plugga lite. Fint väder är det också så ska snart ut i solen och äta lunch. Igår var jag också ute och sprang för fösta gången här och det gick bra trots alla gator upp och ner (jag sprang inte vilse alltså) det var hur fint som helst då solen lyset och jag sprang genom en stor park och sedan längst med vattnet. Jag hade verkligen inte förväntat mig denna miljö som faktiskt finns här.Hörs snart igen!


School

Sitter på mitt rum och ska strax äta och plugga lite som jag måste få gjort. Idag har det varit en fin och varm dag är i London och det ska jag verkligen inte klaga på, men vart är regnet alla pratar om?? Haha (bara för att jag skriver detta kommer det börja regna vilken sekund som helst). Ikväll ska jag skypa med tre efterlängtade tjejer där hemma. Här kommer några bilder från dagen i skolan. Puss.

Måndag



Mina ögon lägger snart ner för idag. Jag är trött och ska snart lägga mig. Imorgon börjar jag tio så lite längre sovmorgon för mig vilket passar perfekt då jag behöver sova. Skolan gick ganska snabbt idag, men man märker att det snart kommer bli mer och mer arbete, men det blir bra så fort jag har fått lite rutin här. Idag var vi och åt lunch på en liten restaurang nära skolan vilket passade perfekt då vi hade en lång rast. Idag var det också otroligt fint väder och jag var ju självklart klädd som om jag skulle ut i världens kyla (inte riktigt kanske, men det kändes så). Jag måste också säga att alla barn här är så otroligt gulliga och så fort de öppnar munnen kommer en fin liten brittisk dialekt ut och det är så gulligt så jag smälter varje gång nästan. Ja denna dag var kanske inte var mycket att skriva om men jag försöker vara en trogen bloggare och just det jag har idag köpt mig ett paraply så nu är jag redo för regn. BIG HUG.

Brick Lane









Här under kommer bilder från min gata där jag bor, St Margarets.




Hello. Idag är det söndag och denna dag spenderades i Brick Lane med tejerna och det var ett himla skönt ställe på många sätt. Vintage butiker och sköna människor överallt och äntligen tog jag liten foton så nu kommer det lite mer bilder. Jag har också fått fina komentarer av en 70-årig man på bussen, jag vet dock inte om jag ska skratta eller gråta över det. Men ja sånt händer tydligen på bussarna här i Lodnon så vill ni få fina komentarer av män i 70 års åldern så åk till London (ett tips).
 
Igår var det lördag och dagen spenderades i Centrala London och ja alla butiker är ju enroma så jag kunde knappt kolla efter någonting då Victoria´s secret, topshop och allt är så stort. Men något annat som hände var att jag och tjejerna blev frågade om vi ville komma på arbetsintervju för Abercrombie and Fitch. Ja alla blir säkert frågade som går in i den butiken, men vi gick dit lite spontant och troligen är chansen att få ett jobb där minimal. Men nu kan man ju säga att man varit på jobbintervju i London och han som intrevjuade var ganska så snygg så det gjorde ju inte det hela sämre på något sätt. Så dagen gick ganska snabbt förbi. Men på kvällen gick vi in till Richmond där vi satte oss vid themsen med andra från SSL och gick sedan vidare på pub som blev en himla bra kväll.
 
Imorgon börjar alltså en ny vecka och alltså troligen mer arbete. Men just denna kväll har jag ingen homework så att säga. Så man får nog njuta så länge det varar. God natt från London. 

Good Morning




Hello weekend. Dagen igår bestod av skola som började 10:30 (skönt) alla lärare och lektioner verkar väldigt bra hittills. Kvällen forsatte med klasskamrater på en god libanesisk resturang i South Kensington som fina Ebba visade oss. Hela denna vecka har gått väldigt fort. Planerna idag är att åka in till centrala London (shopping,shopping,shopping hehe ja mamma, jag tror mina pengar kommer försvinna ganska lätt här). Ikväll har jag och några tjejer lite planer så vi får se vad det blir helt enkelt. Men nu är det dags för mig att kliva upp, äta frukost (åter igen cocopops, juice och rostmacka, men vad gör det?) och ta mig en promand in till Richmond där jag ska möta upp tejerna 11:00. Love from London. 
      

RSS 2.0