Balloon


It's Time

En liten blandning av bilder från Lovet som jag inte har lagt upp här tidigare. 

Lovers' Eyes


Next To Me

Idag är det bara 14 dagar kvar till Paris (lääängtar), två prov är gjorda för denna vecka och planerna för helgen ser ut att bli hur bra som helst. Sitter i Skolan och har en väldigt lång håltimme nu, men ska passa på att plugga. Ska snart också åka ner till Richmond med Sally och Julia för att äta God Lunch. Mums med andra ord.    

Dance to the beat

 
Det var en jättebra helg med världens bästa storebror och vi han springa ännu mer på Oxfordstreet, äta unnu mera mat, åka til Emirates Stadium och bara umgås. När man säger hejdå är det alltid så tråkigt, men vi ses till sommaren. När man har besök från Sverige blir man inne i den svenska världen för ett tag och det blir väldigt rörigt för huvudet ibland, men nu vanliga veckan dragit igång igen och ett historia prov är avklarat dessutom. Ni alla hemma i Karlstad har ju lov nu, så njut. 

You've Got The Love

Igår kan sammanfattas, som en dag med visning, av skola, mitt hem, god lunch, Oxford Street, fika, häng på hotell, god middag och pub. 

Some Days

 
Denna morgon åker jag iväg och träffar världens bästa storebror och hans kompis Kalle. Vi får se vad planerna blir, men hur som helst är det undebart att ha han här.

Stina

Vackaste & finaste Stina.

Bridge


Yes & Ja

 
Nu ska jag plugg även fast jag inte vill är jag illa tvungen. Måste bara nämna också att jag satt och prata med Nick förut och han säger ofta ordet Ja och det gör min värdmamma också. Istället för Yes och han sa att det var så man ibland säger om man pratade en viss typ av dilaket. Jag föröskte förklara att det var så man sa på svenska, men jag tror inte riktigt han förstod vad jag menade, men det är roligt att vart jag än gå i detta hus så hör jag hela tiden Ja, Ja, Ja fast på ett mer engelst vis.    

Best For Last

Ska föröska plugga så mycket som möjligt idag och imorgon då min bror kommer hit till London imorgon och det ska bli så kul att ha han här. Men i och med att två prov väntar till veckan så är det bara att plugga så mycket som möjligt nu. Idag satt jag på Nero tillsammans med de andra tejerna och nu sitter jag hemma igen och ska försöka få saker gjorda. På bilderna är det jag och stina med världens bästa mandlar, det har blivit tradition att köpa dem varje gång vi ser dem vid tower bridge haha.   

London – february

Här i London fortsätter solen att stråla. Idag var det inte ett moln på himlen. Jag mötte upp Anna, Nina och Stina I Richmond. Vi åkte in till Centrala London för att gå till The Breakfast Club som kanske syns på videon under detta inlägg. Ebba, Julia och Mina kom även senare. Stina och jag fortsatte sedan till Tower of London, Tower Bridge och Melenium Bridge med fika, skratt och kameran i handen emellan åt. En dag som denna kan man bara vara så underbart glad och London måste vara världens bästa stad.  

Joe & The Juice

Sally visade mig bästa stället att hänga på, godaste smoothie/juicerna. 

Portobello Market Road

 

The Breakfast Club

 


One day

 
Två bilder från Portobello Road Market. 

Sol, Britter & Fågelkvitter

 
Ska upp tidigt imorgon då jag ska iväg till British Museum för att få en läxa avklarad i Historian. Så jag ska sova nu. Denna dag var tänkt til plugg, men när solen lyser in genom fönstret när man vaknar kunde jag inte sitta inne hela dagen. Stina och jag tog därför en jättefin promenad i Richmond Park och avslutade med en fika i solen bland alla andra britter & fågelkvitter. 

Notting Hill

Några bilder från igår, men mer kommer någon dag framöver. Lördagen spenderades i ett soligt Notting Hill gåendes på Portobello Road Market bland alla andra människor, ätande av Crepes, fika och även Oxford Street tillsammans med Sally.  Dagen var hur bra som helst och jag älskar vädret i London just nu.  

Fredag + Lov

Sportlovet är här och jag klarade av att vara i skolan denna fredag, vilket var så skönt! Ikväll blir det Bio tillsammans med Sally, Maria och Stina då jag inte känner för att springa runt mitt inne på Londons gator en fredagskväll som denna. Svettades typ ihjäl bara av att gå upp för backen till skolan hehe.. så det blir nog väldigt bra. Puss från London som till och med bjöd på sol och 9 grader idag. 

Nyckelknippa

Jag vill helst inte riskera att tappa bort mina nycklar, då kommer jag typ aldrig in i huset igen haha. Om man råkar stänga dörren här och man glömt nyckeln är man liksom utelåst, så brukar inte jag ha det hemma i Sverige. Så denna hittade jag och blir prefekt för att kunna hålla reda på nycklarna.   

My New Little Room


My New Home

Har totalt glömt att berätta om mitt nya hus. Jag stor trivs på alla sätt och vis. Detta hus är mer ”modernt-svenskt”. Ljusare och mysigare. När jag sa hej då till gamla huset på Amyand Park Road, var min sista tanke: Varför lämnar vi detta hus, Varför? Men så fort jag kom in i detta kände jag mig hemma. Jag går nu av vid en ny busstation och det tar lite längre att gå till mitt hus men det gör inte så mycket. Har faktiskt fåt t in bättre rutiner på morgonen tack vare flytten. Jag gillar det och jag tror att jag kommer trivas bra i detta hus det resterande tiden. Så nu mera bor jag på Steele Road, dock bland en massa flyttlådor ska tilläggas. Första kvällen vi var här beställde vi Pizza som ”Classic” inflyttningsmiddag och åt på ett bord mitt i vardagsrummet bland möbler och flyttådor. 

Turning Page

När man bor i en storstad är det mycket som blir billigare, nästan löjligt om man jämför med produkter, mink etc i Sverige. Det sminket ni ser på Bilden är från Bare Minerals. Jag tror ett sådant paket kostar dubbelt så mycket i Sverige i jämförelse med London. Jag blev tipsad av en kompis att köpa det och när jag bor här var det bara att köpa det när det är sådan stor skillnad.

Mexican Night

Under lördagskvällen befann jag mig hemma hos Ebba. Där det var så kallad ”Mexican night” och lyckad blev den också för den delen. God mat, Tequila. vänner + mustascher gjorde kvällen lyckad med andra ord. Helgerna här är det bästa. Då ingen Kamera var med mig under lördagen så är dessa foton tagna av de andra tjejerna och därför tänkte jag också passa på att länka deras adresser så att ni kan kicka in och kolla hur deras london är. 
 
Julia
Sally
Ebba
Maria
Anna
stina
Nina

The breakfast club

Lördagen spenderades till en början i en kö utan för The brakfast Club, men det var det värt. Godaste Pankakorna, chokladen och Club Sandwichen jag någonsin ätit i hela mitt liv. Vi fortsatte gå runt på Oxfordstreet och andra gator runt om. På helgerna kan man göra vad man vill, att kunna sätta sig på tunnelbanan och åka in till centrala London när som helst är något jag kommer att sakna och så fort jag kommer in på tankar om att detta liv en dag kommer ta slut med allt som finns i London och vännerna, vill jag lägga mig under täcket och låtsas som om att det aldrig kommer ske. 

Nightmare

I måndagskväll hade jag otroligt mycket energi gick till och med ut och sprang. Vi åt man i värdfamiljen, jag pluggade och gick och la mig. Klockan tre på natten vaknar jag och mår inte särskilt bra, magen vill vända sig ut och in. Jag springer in på badrummet som tack och lov är granne med mitt rum. Där spenderar jag mina resterande timmar av den natten och om jag ska vara ärlig har jag minnesluckor från denna natt. Jag har under de resterande dagarna svimmat x antal gånger (för första gången i mitt liv) fått blåmärken då jag lyckades svimma och ramla ihop på där ja hade tusen saker som låg i vägen. Jag har spenderat 100 % av tiden i min säng och sovit bort feber och huvudvärk. Jag har alltså råkat ur för något virus. 
 
Det är vissa saker man viste man skulle råka ut för under detta år i London. Men jag hade inte riktigt tänkt med detta. Just i en sådan situation vill man skrika på mamma och få en hjälpande hand mitt i natten. Men man lär sig och nu mera vet jag hur man tacklar en sådan situation på egen hand haha. Jag har försökt att dricka i mängder och äta lite i taget. Men imorgon får jag nog gå till skolan, äntligen. Här är det jobbigt att vara ifrån sina kompisar bara en dag.     

Världens bästa Linnéa

 
Hon älskar sushi mer än allt annat och till och med på tunnelbannan så att Sally och Stina måste rycka in som hjälpredor. Men det är just precis därför du är så Himla bra &  Bäääst.  

Sverige & Friends

I fredags var jag inne i stan och träffade Sverige-vänner. Alltid lika kul att träffas här på Londons gator. Då spenderades det timmar inne på Primark och sedan en stund på Starbucks. Jag gick först in på fel(!) Primark ska tilläggas och fick åke till andra sidan av oxfordstreet för att hitta rätt, det är ju bara att skratta åt det. Jag hade tyvärr inte koll på att det fanns två på oxfordstreet haha...   

Mat

Bilden på maten kan vara det godaste jag någonsin ätit.. Jag vet egentligen inte varför men det var så sjukt gott, Melon, sallad, lax och potatis. Jag var rädd innan jag åkte hit till London att jag skulle få dålig mat... tydligen kan man tro väldigt fel ibland.

 

Måndagar

Måndagen är snart förbi och plugg blir det resten av kvällen också då det är både prov, tal och presentation som väntar denna vecka, dock gick faktiskt dagen väldigt fort. Men något som är väldigt bra är att efter denna vecka är den bara en vecka kvar innan lovet!!! Detta är en bild från december på finaste Ebba och Nina.

Söndagar

Söndagar blir alltid lite bättre om man gör något annat än att sitta och stirra ner i sina böcker hela dagen. Visserligen har jag pluggat, men dock tillsammans med väldigt bra tjejer och det gör det hela lite bättre. Vi satt på Nero och fick plugg gjort i några timmar.  

Snart...

Om några veckor ska jag få träffa denna tjej på bilden, här i London och tanken på det gör mig väldigt, väldigt glad och jag lääängtar otroligt mycket efter att min bästa Hilja ska komma hit.  

Helgen är här

Internetet är väldigt segt i det nya huset, men jag hoppas att det blir bättre snart, jag sitter just nu i mitt nya rum. Hela huset är väldigt fint och jag gillar det verkligen. Just nu ska jag få lite plugg gjort och sedan sova/se på någon serie. Igår var det dans på movida hela kvällen för att fira in helgen och idag har jag hunnit med att vakna upp hemma hos Linnéa tillsammans med Anna, packat upp flyttlådor, ätit Sushi med Anna, Julia och Mina. Imorgon blir det troligtvis plugg på något Café för att göra söndagen lite roligare trots allt plugg.   

RSS 2.0