Hemma I Karlstad

Plötsligt landar man på arlanda och befinner sig i Sverige. Konstigt och läskigt hur tiden kan gå så snabbt och att en termin kan gå så fort. Men just nu befinner jag mig hemma i karlstad och samtidigt som allt känns konstigt så känns allt så normalt och som jag inte ens satt min fot i London. Men jag tror att när jag väl kommer tillbaka till Lodnon så kommer det vara som att jag aldrig var hemma under julen.
 
Hela julen har varit mysig med familj, vänner och släkt och framförallt mat. Jag förösker ta ikapp allt jag missat här hemma med alla och jag har aldrig njutit så mycket av att få sova i min egna säng. Tiden går snabbt förbi och jag insåg att det inte är lång tid kvar tills jag åker tillbaka så nu ska jag hinna göra precis allt jag har tänkt den tid som är kvar och bloggen kommer att få ligga åt, men kommer att updateras så fort jag är tilbaka i Lodnon. Nu väntas mer tid med vänner, familj, släkt, frukostar, mat, bio, filmer, bakning och mer sovande i min säng som aldrig förr sista tiden i Sverige.   

Hemma i London

Jag kommer sakna mig värdfamilj när jag är hemma I Sverige. Det trodde jag nog inte att jag skulle göra innan jag flyttade hit, men på något sätt vaknar man upp här och går och lägger sig varje dag och har dessa människor omkring sig, man känner sig hemma här nu. Man blir liksom en del av familjen. Här är lite bilder på julgranen som lyser upp vardagsrummet.   

115


Sista kvällen

Här sitter jag nu efter fyra månader i London, detta var en stad som jag aldrig hade besökt tidigare innan jag satte min fot här i början av denna termin och jag kan ju säga att jag inte ångrar en enda sekund att jag åkte hit. Imorgon går flyget hem och det ska bli skönt att få komma hem och krama om alla. För jag saknar er så. Jag sitter just nu på mitt rum, Nick ska laga mat åt oss ikväll för att värdisarna är borta. Sedan kommer Linnéa hit innan vi åker in till Centrala London för att spendera våran sistakväll där med många andra från ssl. 
  

Winter Wonderland


Vapiano

Jag och Maria träffade tjejerna vid Lunch och sedan sprang vi runt på londons gator för att köpa julklappar och Sedan åkte vi till Winter Wonderlnad i Hyde prak. En jättebra och fin dag och Linnéa följde med mig hem en stund och vi åt tillsammans, eller ja jag vågade inte äta min mat först. Jag viste inte om det var min mat som stod framme hos värdfamiljen men jag åt  ändå tillslut haha. Det käns så konstigt att detta är sista helgen i London för denna termin.  

London Eye

 
Idag bestämde jag och Maria att vi skulle åka London Eye och vädret var helt på våran sida. Så nu kan jag pricka av London Eye från min "London lista" på allt jag ska göra detta år. Med tanke på vädret var det lite konstigt att förstå att det var snöstorm hemma imorse när det är helt grönt på marken här.  

Christmas Tree

Jag sitter just nu i vardagrummet, huset är ganska tyst då alla i familjen är ute. Det kan faktiskt vara otroligt skönt att vara hemma själv här och speciellt ikväll då jag är riktigt trött och bara känner för att ligga i soffan efter en väldigt fin och mysig dag i centrala London. Julgranen lyser fint brevid mig och imorgon ska jag köpa ännu mera julklappar med Linnéa i Westfield. 

Julbord

Förlåt för alla dessa bilder på mat, men jag kan garanetra er om att varje tugga av denna mat var så extremt god. Ett julbord har aldrig varit mer efterlängtat och Ikea denna dag hade ett svenskt julbord att erbjuda och jag och ett antal tjejer åkte dit och det var inte en mage som gick ut ur Ikea tomt  

Lucia

Sista stora inlämningen skickades in igår och äntligen på jag vet inte hur länge finns inget i skolan som behöver göras förutom små saker som inte tar någon tid att göra. Det är så skönt. Idag var det den 13:e December vilket innebär Lucia och vi fick se Luciatåg och äta pepparakor och glögg här i Richmond, det var väldigt fint och julkänslorna blir större och större för varje dag som går här. Om en vecka har planet landat och jag befinner mig i Sverige vilket känns jättekonstigt när jag sitter här i min säng just nu i London. Men innan dess är det mycket som ska hinnas med, varje sekund ska ta tillvaras på.   

Mumford&Sons

De är så bra att de helt enkelt är bäst och det var en otrolig lycka att få se dem igen och denna gång i en arena, inget de gör blir fel och det var glädje varje sekund av konserten.

One Night

Jag ska snart sova, denna måndag är över och jag kan knappt vänta tills imorgon då jag och Sally åker och ska se på de bästa, Mumford&Sons. Hoppar ärligt talat runt i mitt rum av ren glädje. När onsdagen sedan är över kommer jag vara så lycklig då den sista inlämningen kommer vara inlämnad. Då ska jag njuta av London, att gå runt och bara vara, julshoppa och precis göra allt vad jag känner för bara för att man kan.

The Black Dress

Här kommer två närmare bilder på klänningen jag ska ha ikväll, denna hittade jag på typ en minut av slumpen när jag sprang runt med mamma i London när de var här. 

Never stop dreaming

Helgen är här och den inleddes med lite plugg och sedan åkte jag Linnéa, Nina och Minna in till centrala London för att göra något som inte innebar plugg och det blev en otroligt lyckad kväll och jag tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. Nu ska jag plugga, sedan kommer Linnéa och Stina över och sedan ska vi på SSL Nobel som är med skolan, men först till Ebba innan det. Detta blir nog en bra kväll det här. Förövrigt måste jag bara få sagt att det bästa som finns kan ju vara att åka buss på natten här i London när fötterna värker och det är så fint, men något mindre roligt är att bli förföljd av rävar när jag skulle springa hem. Skit läskigt och ni kan ju tänka er hur snabbt jag sprang hahaha!!!!
 
Satt nyss och pratade med Nick och han sa att de skulle åka och köpa Christmas tree idag!!!!!!!!

2012-12-05

Jag vet att jag är uppe alldeles för sent, för jag vet redan nu hur min morgon kommer se ut då jag inte kommer orka gå upp och sedan när jag väl kommer gå upp kommer jag behöva springa runt i hela huset, morgon-stress alltså. Men just nu kan jag inte riktigt somna. Jag har precis lämnat in min historia uppsats och det kan vara bland den bästa känslan som finns att lämna in något. Jag har nu ett inlämningsarbete kvar och lite små prov och läxor sen är skolarbetet över, tack och lov. Om 15 dagar är jag på väg hem och det känns otroligt skönt, att få komma hem snart och bara vara, ta det lugnt, mysa, umgås i mängder med alla jag saknar och allt det där andra som jag har saknat. Julen närmar sig och det är så mysigt överallt i London. I lördagskväll var det pepparkaksbak hemma hos Ebba så julkänslor får man verkligen här och var, inte minst att det är juldekorerat överallt också. Mamma och pappa var här i helgen och det var så otroligt mysigt att ha dem här. Vi umgicks, åt god mat, shoppade, träffade värd familjen och jag visade dem runt. Tur att vi ses väldigt snart igen. IJag tror tröttheten börjar komma ikapp mig, så nu säger godnatt från London.

RSS 2.0